مدیرکل فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به گسترش خدمات تاتو در مراکز بدون مجوز، نسبت به خطرات جدی رنگ های تاتو از جمله سرطانزایی و حساسیت هشدار داد. وی تأکید کرد که تاکنون هیچ رنگی، چه وارداتی و چه تولید داخل، مورد تأیید مراجع مرتبط در ایران قرار نگرفته است.
استفاده زودهنگام کودکان و نوجوانان از اینترنت و حضور آنها در فضای مجازی و اپلیکیشنهای اجتماعی به یکی از دغدغه های جهانی تبدیل شده است. این امر موجب شده تا آنها برای جلب نظر مخاطبین و داشتن دنبال کنندگان بیشتر به سمت استفاده از لوازم آرایشی سوق پیدا کرده و در برخی مواقع در همین سن کم به مصرف لوازم آرایشی اعتیاد پیدا کنند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا، گفت: کارآگاهان افرادی را که با استفاده از تولید لوازم آرایشی بهداشتی تقلبی توانسته بودند،۳۰ میلیارد، از آن را به فروش برسانند، شناسایی و دستگیر کردند.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو طی اطلاعیهای اعلام کرد که برخی محصولات آرایشی و بهداشتی موجود در بازار فاقد مجوز بهداشتی بوده و استفاده از آنها میتواند برای سلامت مصرفکنندگان خطرآفرین باشد. این محصولات شامل انواع رژلب، برق لب، عطر و پرایمر با نامهای تجاری مشخص است که در ادامه معرفی میشوند.
زنی اهل یوکشایر انگلیس به خبرگزاری بیبیسی گفت، تاتوکار سابق او، خودش را پزشک معرفی کرد و به صورت او پرکنندههای (فیلر) نامناسبی تزریق کرد و چهره او را از شکل انداخت.
نایب رئیس انجمن صنایع شوینده گفت: با توجه به افزایش قیمت پت و سایر محصولات پتروشیمی، درخواست ما افزایش ۴۰ درصدی قیمت شوینده هاست اما سازمان حمایت هنوز مجوزی در این خصوص صادر نکرده است.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو فهرستی از محصولات آرایشی و بهداشتی را که فاقد مجوز قانونی بوده و مصرف آنها ممکن است برای سلامت عمومی خطرناک باشد را اعلام کرد.
سرپرست دفتر سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: درمانهای زیبایی دندان همچون ونیر کامپوزیت یا لمینیت که در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است، بهطور عمومی توصیه نمیشود و انجام این نوع درمانهای زیبایی میتواند آسیبهایی به سلامت دندانها وارد کند.
سرپرست دفتر سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: درمانهای زیبایی دندان، همچون ونیر کامپوزیت یا لمینیت که در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است، بهطور عمومی توصیه نمیشوند.
مدیرعامل شرکت "نگارین گستر کیمیا" گفت: علیرغم اینکه ایران بزرگترین بازار محصولات آرایشی در خاورمیانه است اما ۷۰ تا ۸۰ درصد این بازار در دست چند برند بزرگ بوده و عملا رقابت برای برندهای کوچکتر بسیار دشوار شده است.
یک فوق تخصص غدد درونریز و متابولیسم میگوید: محصولات آرایشی و بهداشتی حاوی ۲۰۰ نوع ماده شیمیایی هستند که این مواد در به هم زدن کارکرد غدد درونریزر و ایجاد اختلال در هورمونهای جنسی بیتاثیر نیستند.
در هفتههای اخیر گزارشهایی مبنی بر افزایش قیمت محصولات شوینده در بازار منتشر شده است. بر اساس اطلاعات موجود، برخی از این محصولات با افزایش ۱۵ تا ۲۵ درصدی قیمت روبهرو شدهاند.
در حالی که تاکنون مطالعات متعدد به تاثیرات مضر مواد شیمیایی در محصولات آرایشی و بهداشتی اشاره کردهاند، تحقیقات جدید شواهد بیشتری از تأثیر مخرب این مواد موجود در رنگ مو و صافکنندههای شیمیایی بر سلامت انسان را برملا کرد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که برخی فرآوردههای آرایشی و بهداشتی چشم از جمله ریمل و خط چشم با نامهای تجاری مشخص، غیرمجاز بوده و فاقد مجوز بهداشتی هستند.
مدیر کل فرآوردههای بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو از رشد تعداد کارخانههای تولیدی به ۱۸۵۰ واحد و آغاز فرآیند شناسهگذاری محصولات تولید داخل خبر داد.
جانشین فرمانده انتظامی گیلان از کشف ۲۴۹ هزار و ۶۵۵ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی به ارزش ۷۴ میلیارد ریال از انبار یک واحد منزل مسکونی در شهرستان ماسال خبر داد.
مشاور بانوان سازمان انتقال خون کشور میگوید: آمار اهدای خون زنان در کشور ما بین ۲.۵ تا ۳ درصد است. درحالیکه در کشورهای توسعهیافته حدود ۵۰ درصد اهداکنندگان خون، زنان هستند.