مدیرعامل شرکت "نگارین گستر کیمیا" گفت: علیرغم اینکه ایران بزرگترین بازار محصولات آرایشی در خاورمیانه است اما ۷۰ تا ۸۰ درصد این بازار در دست چند برند بزرگ بوده و عملا رقابت برای برندهای کوچکتر بسیار دشوار شده است.
یک فوق تخصص غدد درونریز و متابولیسم میگوید: محصولات آرایشی و بهداشتی حاوی ۲۰۰ نوع ماده شیمیایی هستند که این مواد در به هم زدن کارکرد غدد درونریزر و ایجاد اختلال در هورمونهای جنسی بیتاثیر نیستند.
در هفتههای اخیر گزارشهایی مبنی بر افزایش قیمت محصولات شوینده در بازار منتشر شده است. بر اساس اطلاعات موجود، برخی از این محصولات با افزایش ۱۵ تا ۲۵ درصدی قیمت روبهرو شدهاند.
در حالی که تاکنون مطالعات متعدد به تاثیرات مضر مواد شیمیایی در محصولات آرایشی و بهداشتی اشاره کردهاند، تحقیقات جدید شواهد بیشتری از تأثیر مخرب این مواد موجود در رنگ مو و صافکنندههای شیمیایی بر سلامت انسان را برملا کرد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که برخی فرآوردههای آرایشی و بهداشتی چشم از جمله ریمل و خط چشم با نامهای تجاری مشخص، غیرمجاز بوده و فاقد مجوز بهداشتی هستند.
مدیر کل فرآوردههای بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو از رشد تعداد کارخانههای تولیدی به ۱۸۵۰ واحد و آغاز فرآیند شناسهگذاری محصولات تولید داخل خبر داد.
جانشین فرمانده انتظامی گیلان از کشف ۲۴۹ هزار و ۶۵۵ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی به ارزش ۷۴ میلیارد ریال از انبار یک واحد منزل مسکونی در شهرستان ماسال خبر داد.
مشاور بانوان سازمان انتقال خون کشور میگوید: آمار اهدای خون زنان در کشور ما بین ۲.۵ تا ۳ درصد است. درحالیکه در کشورهای توسعهیافته حدود ۵۰ درصد اهداکنندگان خون، زنان هستند.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با معرفی فهرستی از محصولات مرتبط با مراقبت از مو، روغن مو، و کرمهای موبر غیرمجاز، نسبت به خطرات استفاده از این محصولات برای سلامت عمومی هشدار داد.
متخصصان یک شرکت دانش بنیان با کمک هوش مصنوعی، موفق به طراحی نرم افزاری شدند که محصولات بهداشتی مراقبتی پوست و مو را بر اساس بانک اطلاعات ژنیتیک ایرانی شخصی سازی میکند.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با معرفی فهرستی از ژلهای شستشو، محلولهای پاککننده صورت و صابونهای غیرمجاز، نسبت به خطرات استفاده از این محصولات برای سلامت عمومی هشدار داد.
معاون اداره کل امور فرآوردههای آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: از مرحله تولید در کارخانه تا عرضه نهایی در بازار، تمامی محصولات آرایشی و بهداشتی تحت نظارت سازمان قرار دارند و حتی نمونهبرداری و آزمونهای پسینی نیز به صورت مستمر انجام میشود.